Kit Kontrol Mikroalbumin

Katerangan pondok:


Rincian produk

Tag produk

Spésifikasi bungkusan

Level 1: 1×1mL;2×1mL;3×1mL;4×1mL;5×1mL;6×1mL;10×1mL.

Tingkat 2: 1×1mL;2×1mL;3×1mL;4×1mL;5×1mL;6×1mL;10×1mL.

Dimaksudkeun Paké

Kit Kontrol Microalbumin dimaksudkeun pikeun dianggo salaku kontrol kualitas anu diuji nalika dianggo pikeun pangukuran kuantitatif Microalbumin in vitro, anu cocog sareng kit Deteksi Microalbumin (Fluorescence Dry Quantitative Immunoassay) anu diproduksi ku Joinstar Biomedical Technology Co., Ltd.

Panyimpenan Jeung Stabilitas

Nyimpen Kit Kontrol Microalbumin dina kulkas dina suhu 2°C ~8°C. Kadali stabil dugi ka 24 bulan. Éta tiasa stabil salami 10 dinten saatos leyur deui dina kulkas dina suhu 2 ° C ~ 8 ° C.

Punten tingal bungkusan produk pikeun tanggal pembuatan sareng tanggal kadaluwarsa.


  • saméméhna:
  • Teras:


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Ninggalkeun Pesen Anjeun