Seri produk

TENTANG KAMI

Diadegkeun dina bulan Désémber 2010, Joinstar Biomedical Technology Co., Ltd. (saterusna disebut Joinstar) nyaéta perusahaan téknologi tinggi nasional anu khusus dina R&D, produksi, sareng pamasaran produk diagnosis in vitro (IVD). Sajaba ti éta, boga

Warta

Ninggalkeun Pesen Anjeun