Kompleti i kontrollit të mikroalbuminës

Përshkrim i shkurtër:


Detajet e produktit

Etiketat e produktit

Specifikimet e paketimit

Niveli 1: 1×1mL;2×1mL;3×1mL;4×1mL;5×1mL;6×1mL;10×1mL.

Niveli 2: 1×1mL;2×1mL;3×1mL;4×1mL;5×1mL;6×1mL;10×1mL. 

Përdorimi i caktuar

Kompleti i Kontrollit të Mikroalbuminës synohet të përdoret si një kontroll i cilësisë së vlerësuar kur përdoret për matjen sasiore të mikroalbuminës in vitro, e cila përputhet me kompletin e zbulimit të mikroalbuminës (Fluorescence Dry Quantitative Immunoassay) të prodhuar nga Joinstar Biomedical Technology Co.,Ltd.

Ruajtja dhe Stabiliteti

Ruani Kompletin e Kontrollit të Mikroalbuminës në frigorifer në 2°C ~ 8°C. Kontrollet janë të qëndrueshme deri në 24 muaj. Mund të qëndrojë i qëndrueshëm për 10 ditë pasi të shpërndahet në frigorifer në 2°C ~ 8°C.

Ju lutemi referojuni paketimit të produktit për datën e prodhimit dhe datën e skadencës.


  • E mëparshme:
  • Tjetër:


  • E mëparshme:
  • Tjetër:

  • Lini Mesazhin Tuaj