Seria e produkteve

PËR NE

E themeluar në dhjetor 2010, Joinstar Biomedical Technology Co., Ltd. (në tekstin e mëtejmë si Joinstar) është një ndërmarrje kombëtare e teknologjisë së lartë e specializuar në R&D, prodhimin dhe tregtimin e produkteve të diagnostikimit in vitro (IVD). Përveç kësaj, ajo ka

Lajme

Lini Mesazhin Tuaj