• Anti-Müllerian Hormone (AMH)

  Анти-милеровиот хормон (AMH)

  Клучни карактеристики на производот Име на комплетот: комплет за откривање анти-милерови хормони Метод: флуоресцентна сува квантитативна имуноанализа Мерен опсег на анализа: 0,050 ng/mL ~ 25,000 ng/mLвреме на инкубација: 15 минути Самп
 • Progesterone(PROG)

  Прогестерон (ПРОГ)

  Клучни карактеристики на производот Име на комплетот: Комплет за откривање прогестерон Метод: Сува квантитативна имуноанализа со флуоресценција Мерен опсег на анализа: 0,37 ng/mL ~ 40,00ng/mLВреме на инкубација: 10 минути Примерок: Човечки се
 • β-Human Chorionic Gonadotropin(β-HCG)

  β-Хуман хорионски гонадотропин (β-HCG)

  Клучни карактеристики на производот Име на комплетот: β-комплет за откривање на хуман хорионски гонадотропин Метод: Сува квантитативна имуноанализа со флуоресценција Мерен опсег на анализа: 5mIU/mL до 50000mIU/mLвреме на инкубација: 15 мин.

Оставете ја вашата порака