Комплет за контрола на микроалбумин

Краток опис:


Детали за производот

Ознаки на производи

Спецификации за пакување

Ниво 1: 1×1mL;2×1mL;3×1mL;4×1mL;5×1mL;6×1mL;10×1mL.

Ниво 2: 1×1mL;2×1mL;3×1mL;4×1mL;5×1mL;6×1mL;10×1mL.

Наменска употреба

Комплетот за контрола на микроалбумин е наменет да се користи како анализирана контрола на квалитетот кога се користи за квантитативно мерење на микроалбумин in vitro, што се совпаѓа со комплетот за детекција на микроалбумин (Флуоресцентен сув квантитативен имуноесеј) произведен од Joinstar Biomedical Technology Co.,Ltd.

Складирање и стабилност

Чувајте го комплетот за контрола на микроалбумин во фрижидер на 2°C ~ 8°C. Контролите се стабилни до 24 месеци. Може да биде стабилен 10 дена откако повторно ќе се раствори во фрижидер на 2°C ~ 8°C.

Ве молиме погледнете го пакувањето на производот за датумот на производство и рокот на употреба.


  • Претходно:
  • Следно:


  • Претходно:
  • Следно:

  • Оставете ја вашата порака