• Pic. for JS800 (FIC-Q100)

    Слика за JS800 (FIC-Q100)

    Клучни карактеристики на производот · Повеќе методологија · Повеќе понуди на производи, вклучувајќи · Повеќе типови примероци · Едноставна процедура за тестирање · Едноставна калибрација · Поедноставен интуитивен дизајн · Обемна апликација на терен
  • Pic. for JS800 PLUS (FIC-M6)

    Слика за JS800 PLUS (FIC-M6)

    Клучни карактеристики на производот · Повеќе методологија · Повеќе понуди на производи, вклучувајќи · Шест канали за откривање, лесно ракување · Повеќе типови примероци · Дизајн лесен за корисникот, Едноставна калибрација · Опсег

Оставете ја вашата порака