Серија на производи

Heparin Binding Protein

Хепарин врзувачки протеин

Претходно: Брз тест за антиген на СОВИД-19 Следно:

ИСТРАЖУВА
COVID-19 Antigen Rapid Test

Брз тест за антиген COVID-19

Уред за само-тестирање на предниот носен · Тип на примерок: Преден назален брис · Неинвазивно, безболно собирање примероци · Висока чувствителност и специфичност. Може да се користи за ран скрининг. Брзо ги олеснува одлуките за третман на пациентот; · Погоден за повеќе сценарија

ИСТРАЖУВА
COVID-19 Antigen Rapid Test

Брз тест за антиген COVID-19

Тип на примерок: Назофарингеален брис Висока чувствителност и специфичност. Може да се користи за ран скрининг. Брзо ги олеснува одлуките за лекување на пациентот; Погоден за повеќе сценарија: тестирање во медицинска установа; скрининг пред продолжување на работа и училиште

ИСТРАЖУВА
3 in 1 Antigen Rapid Test

Брз тест за антиген 3 во 1

Карактеристики Тип на примерок: преден назален брис и назофарингеален брис Висока чувствителност и специфичност. Може да се користи за ран скрининг. Брзо ги олеснува одлуките за лекување на пациентите;

ИСТРАЖУВА

ЗА НАС

Основана во декември 2010 година, Joinstar Biomedical Technology Co., Ltd. (во понатамошниот текст Joinstar) е национално високотехнолошко претпријатие специјализирано за истражување и развој, производство и маркетинг на производи за ин витро дијагноза (IVD). Покрај тоа, има

Вести

Оставете ја вашата порака