Kit Kontrol Mikroalbumin

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag produk

Spesifikasi Packing

Level 1: 1×1mL;2×1mL;3×1mL;4×1mL;5×1mL;6×1mL;10×1mL.

Level 2: 1×1mL;2×1mL;3×1mL;4×1mL;5×1mL;6×1mL;10×1mL.

Dikarepake Gunakake

Kit Kontrol Mikroalbumin dimaksudake kanggo digunakake minangka kontrol kualitas sing diuji nalika digunakake kanggo pangukuran kuantitatif Microalbumin in vitro, sing cocog karo kit Deteksi Mikroalbumin (Fluorescence Dry Quantitative Immunoassay) sing diprodhuksi dening Joinstar Biomedical Technology Co., Ltd.

Panyimpenan lan Stabilitas

Simpen Kit Kontrol Mikroalbumin ing kulkas ing suhu 2°C ~8°C. Kontrol stabil nganti 24 wulan. Bisa stabil nganti 10 dina sawise larut maneh ing kulkas kanthi suhu 2°C ~8°C.

Mangga deleng kemasan produk kanggo tanggal pabrik lan tanggal kadaluwarsa.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Ninggalake Pesen Panjenengan